Hoogeland Catering bestaat inmiddels al weer meer dan 15 jaar. Na verkoop van eetcafé De Klapper in Groningen ben ik verder gegaan als Hoogeland Catering. 

Nog steeds sta ik op Noorderzon met mijn beroemde Kipsaté, tegenwoordig aangevuld met Oesterzwambitterballen en andere oesterzwamproducten. Meer info hierover kunt u vinden op mijn pagina "De Zwammerij". Omdat ik nu fulltime in dienst ben bij Newnexus  heb ik minder tijd voor noorderzon , maar gelukkig hebben mijn 3 kinderen het grotendeels overgenomen zodat we nog steeds een hoop mensen gelukkig kunnen maken met onze bovengenoemde producten.

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en opleiden van met name mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en heb ik mijn diploma voor begeleider specifieke doelgroepen  niveau 4 behaald. Op dit moment werk ik bij Newnexus en Buster  dan ook met veel plezier met een aantal mensen uit deze doelgroep.

Ruim 3 jaar heb ik gewerkt als vakspecialist op zorgboerderij De Mikkelhorst. Vanwege bezuinigingen moest ik daar helaas stoppen. Gelukkig heb ik nog wel verbinding met dit mooie bedrijf middels mijn oesterzwammenkwekerij die daar is gevestigd en grotendeels is overgenomen door hun. Via mijn nieuwe functie als facilitair manager bij Newnexus, zoals genoemd, hebben wij een prettige samenwerking met de zorgboerderij. In ons nieuwe pand verzorgen deelnemers van de zorgboerderij daar 2 dagen in de week de lunches. Ook is "Buster", een Engelse dubbeldekkerbus klaar. Met deze bus verzorgen we  onder andere samen met deelnemers van de zorgboerderij en andere instellingen  allerlei cateringactiviteiten en leerwerkprojecten.

Verder heb ik regelmatig les op de Culinaire Vakschool in Groningen gegeven. Hier bracht ik mijn visie op duurzaam voedsel en passie voor de horeca aan de cursisten over. Ook werkte ik in Delfzijl bij stichting Spoor naar Werk. Dit is een stationsrestauratie waar onder andere statushouders kansen krijgen om zich in ons land te ontwikkelen. Helaas is dit project, mede door Corona, beëindigd.
De afgelopen jaren heb ik met regelmaat lessen verzorgd op diverse basisscholen, ook hier was het uitgangspunt steeds lokaal en duurzaam voedsel.

Ook was ik verbonden aan De  Lijwiekstee.Hier mocht ik koken met en voor bewoners van de zorginstelling.
Kortom catering bestaat bij mij naast het reguliere cateren van eten en drinken vooral ook uit het cateren van kennis en ervaring, steeds zoveel mogelijk met als uitgangspunt duurzaam en lokaal.

Vanaf 1 januari 2021 ben ik verbonden aan NewNexus  als Facilitair manager. Zoals hierboven al beschreven werken we in dit  nieuwe pand op facilitair gebied zoveel mogelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En ook met onze dubbeldekker Buster doen we dit mede omdat we deze naast foodtruck ook inzetten als leerwerkbus.

Hoogelandcatering zal nog af en toe op festivals staan met saté en oesterzwambitterballen. Voor cateringopdrachten verwijzen we je naar de mogelijkheid om vanuit Newnexus met een volledig omgebouwde Engelse dubbeldekkerbus dit te verzorgen. Zie de website van Buster