Hoogeland Catering bestaat inmiddels al weer meer dan 10 jaar. Na verkoop van eetcafé De Klapper in Groningen ben ik verder gegaan als Hoogeland Catering. 

Nog steeds sta ik op Noorderzon met mijn beroemde Kipsaté, tegenwoordig aangevuld met Oesterzwambitterballen en andere oesterzwamproducten. Meer info hierover kunt u vinden op mijn pagina "De Zwammerij".

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en opleiden van met name mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ruim 3 jaar heb ik gewerkt als vakspecialist op zorgboerderij De Mikkelhorst. Vanwege bezuinigingen moest ik daar helaas stoppen. Gelukkig heb ik nog wel verbinding met dit mooie bedrijf middels mijn oesterzwammenkwekerij die daar is gevestigd. Ook is "Buster", een Engelse dubbeldekkerbus bijna klaar. Met deze bus zal ik samen met deelnemers van de zorgboerderij en andere instellingen  allerlei cateringactiviteiten gaan ontplooien.

Verder geef ik regelmatig les op de Culinaire Vakschool in Groningen. Hier probeer ik mijn visie op duurzaam voedsel en passie voor de horeca aan de cursisten over te brengen. Ook werk ik nu in Delfzijl bij stichting Spoor naar Werk. Dit is een stationsrestauratie waar onder andere nieuwe Nederlanders kansen krijgen om zich in ons land te ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik met regelmaat lessen verzorgd op diverse basisscholen, ook hier is het uitgangspunt steeds lokaal en duurzaam voedsel.

Op dit moment ben ik als invalkok verbonden aanDe  Lijwiekstee.Hier mag ik koken met en voor bewoners van de zorginstelling. Kortom catering bestaat bij mij naast het reguliere cateren van eten en drinken vooral ook uit het cateren van kennis en ervaring.