• Nog een keer het filmpje van Binnenstebuiten zien?
  • Klik op de foto van Harrie & Nadia op de welkom pagina
Welkom » Over Hoogeland Catering

Hoogeland Catering bestaat inmiddels al weer meer dan 10 jaar. Na verkoop van eetcafé De Klapper in Groningen ben ik verder gegaan als Hoogeland Catering. 

Nog steeds sta ik op Noorderzon met mijn beroemde Kipsaté, tegenwoordig aangevuld met Oesterzwambitterballen en andere oesterzwamproducten. Meer info hierover kunt u vinden op mijn pagina "De Zwammerij".

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en opleiden van met name mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ruim 3 jaar heb ik gewerkt als vakspecialist op zorgboerderij De Mikkelhorst. Vanwege bezuinigingen moest ik daar helaas stoppen. Gelukkig heb ik nog wel verbinding met dit mooie bedrijf middels mijn oesterzwammenkwekerij die daar is gevestigd en straks via mijn nieuwe functie als facilitair manager bij Newnexus. In hun nieuwe pand is de bedoeling om straks de lunches te gaan verzorgen deels met deelnemers van de zorgboerderij. Ook is "Buster", een Engelse dubbeldekkerbus bijna klaar. Met deze bus zal ik ook samen met deelnemers van de zorgboerderij en andere instellingen  allerlei cateringactiviteiten gaan ontplooien.

Verder geef ik regelmatig les op de Culinaire Vakschool in Groningen. Hier probeer ik mijn visie op duurzaam voedsel en passie voor de horeca aan de cursisten over te brengen. Ook werkte ik in Delfzijl bij stichting Spoor naar Werk. Dit is een stationsrestauratie waar onder andere statushouders kansen krijgen om zich in ons land te ontwikkelen.
De afgelopen jaren heb ik met regelmaat lessen verzorgd op diverse basisscholen, ook hier is het uitgangspunt steeds lokaal en duurzaam voedsel.

Ook was ik verbonden aan De  Lijwiekstee.Hier mocht ik koken met en voor bewoners van de zorginstelling.
Kortom catering bestaat bij mij naast het reguliere cateren van eten en drinken vooral ook uit het cateren van kennis en ervaring, steeds zoveel mogelijk met als uitgangspunt duurzaam en lokaal.

Vanaf 1 januari 2021 ben ik verbonden aan NewNexus  als Facilitair manager. Zoals hierboven al beschreven zullen we in dit  nieuwe pand, in het restaurant zoveel mogelijk gaan werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hoogelandcatering zal zeker blijven bestaan ook al ben ik nu werkzaam bij Newnexus. Sinds het ontstaan van Corona zijn er weinig tot geen activiteiten voor mij als catering  Zodra deze weer ontstaan en festivals weer plaats vinden dan zal ik samen met mijn kinderen dit weer vol energie gaan oppakken. Kortom hiervoor ben je dus nog steeds bij mij aan het goeie adres. En nu dus ook nog met de mogelijkheid om samen met Newnexus een volledig omgebouwde Engelse dubbeldekkerbus in te kunnen zetten